POLIVANJE KREVETA, ŠAMAR! Ne obraćaj mi se više, zaboravi da postojim Buran raskid Miljane i Zole! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2018, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLIVANJE KREVETA, ŠAMAR! "Ne obraćaj mi se više, zaboravi da postojim" Buran raskid Miljane i Zole! (VIDEO)

A delovalo je da će uspeti...

Iako su Miljana Kulić i Lazar Čolić izgledali kao par čija bi veza mogla da uspe, to se na žalost ipak nije dogodilo. Situacija između njih je sve gora, a kulminirala je pred odlazak na spavanje.

Ćerka Zorice Brunclik TRUDNA sa zvezdom Granda - a njihova ODLUKA O VENČANJU iznenadiće mnoge! (VIDEO)

Lazar je Miljani polio krevet vodom, na šta je ona instiktivno odreagovala tako što ga je udarila. Lazar se naljutio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nije želeo čak ni da je gleda, dok je ona pokušavala da mu se izvini.

Blogerka Zorana Jovanović otkrila SVE DETALJE o uvećanju grudi - od cene do ožiljaka... (VIDEO)

Ipak su odlučili da spavaju odvojeno, a Miljana je iz faze "žala", prešla u ljutnju:

- Kad si mi polio krevet, mahinalno sam te udarila, mahinalno sam pošla da te udarim. Ne obraćaj mi se više ni za šta i nikome ne pričaj o meni, je l ti je jasno? Jer ti nisi zaslužio da se meni obraćaš, jer si ti jedan klasičan folirant. Pokušao si da me iskoristiš, iskoristio si moju dobrotu, sa tobom sam završila za sva vremena, zaboravi da postojim. Je l ti je jasno, nadam se da ti je jasno - rekla je Miljana, dok se Lazar čak u jednom momentu i osmehnuo.

Ilda Šaulić je napunila 40: Ovako komentariše jubilarnu brojku i zašto bi svaka od nas trebalo da je posluša

Pogledajte kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Miljana usred noći došla do Zolinog kreveta, ispolivala ga vodom, pa mu udarila takav šamar da mu se glava okrenula! (VIDEO)

Izvor: Svet, 10.Dec.2018

Miljana Kulić pre odlaska na spavanje slučajno je vodom ispolivala krevet svog dečka Lazara Čolića Zole.. Nakon toga Miljana mu je ponudila da spava u njenom krevetu što je on i prihvatio, ali joj je prilikom zamene posteljina paklica cigareta nestala, pa je Kulićeva mislila da joj je Čolić...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.