POLITIČAR BIO SA NATAŠOM ŠAVIJOM: Sada ulazi u Zadrugu 7! Isplivao i snimak sa starletom, ona priznala -Volim takve muškarce

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 21:17

POLITIČAR BIO SA NATAŠOM ŠAVIJOM: Sada ulazi u "Zadrugu 7"! Isplivao i snimak sa starletom, ona priznala -Volim takve muškarce

Konekcija koju niko nije mogao da ospori!

Bivši takmičar "Parova" i bivši političar, Aleksandar Požgaj ulazi, definitivno, u sedmu sezonu "Zadruge".

Budući član "Elite" tokom današnjeg dana govorio je pred kamerama portala Srbija Danas, te istakao da ga supruga Ivana podržava u svemu.

- Imam punu podršku moje supruge. Zamolio sam je da ne gleda, ali to ne može niko da izvede - priznao je on.

Požgaja od učešća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u rijalitiju "Parovi" prati reputacija ženskaroša, a tu titulu je utvrdio pred kamerama i to sa više rijaliti-cimerki.

Međutim, prva dama sa kojom se povezivao bivši političar je Nataša Šavija. Mediji su dugo pokušavali da saznaju pravu istinu o odnosu tadašnjih takmičara "Parova".

- Svideo mi se čim sam ga videla. Volim takve muškarce, obrazovane, pametne, a naravno svideo mi se i fizički. Požgaj je prelep dečko - istakla je svojevremeno Šavija.

- Mi smo zaista samo drugari! Pričao sam sa njom i objasnio joj kako stvari stoje, ona se složila sa mnom i to je to - rekao je Požgaj o odnosu sa Natašom, ali ni do dana današnjeg nije sasvim jasno da li su bivši političar i starleta bili intimni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.