POLICIJA UPALA KOD ĆALETOVOG SINA i započela zaplenjivanje imovine: Kelja se uz suze oprostio od MEČKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 08:03

POLICIJA UPALA KOD "ĆALETOVOG SINA" i započela zaplenjivanje imovine: Kelja se uz suze oprostio od "MEČKE"

Ne prestaje da šokira domaću javnost!

Nikola Keljanović Kelja, u javnosti poznatiji kao "ćaletov sin" ponovo je podigao buru u javnosti.

Mladić od dvadeset i tri godine privukao je pažnju javnosti, putem društvenih mreža, rasipništvom, bahaćenjem i odavanjem porocima.

Prema pisanju domaćih medija, Kelji su bila oduzeta dva automobila, ali ga to ne sprečava da divlja po ulicama prestonice, po ustaljenom običaju (detaljnije OVDE).
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Međutim, "ćaletovom sinu" policija je opet stala na put, oduzevši mu skupoceno vozilo. Kelja je o svemu obavestio pratioce na društvenoj mreži Instagram.

- Ode mečka, ljudi - konstatovao je na prvom snimku uz emotikon koji plače Nikola, a zatim dodao:

A post shared by Nikola Keljanovic Kelja (@nikola_keljanovic_kelja)

- Vidimo se uskoro, zverino.

Policija je uz pomoć JKP Parking servisa "paukom" odnela vozilo Keljanovića, a na Instagramu je "ćaletov sin", bez ustručavanja priložio i potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

Podsetimo, Nikola je došao u žižu javnosti kada je prošle godine slupao tatinog zlatnog "poršea panameru" i time se pohvalio na svom Instagram profilu. Nakon udesa, ovaj momak ironično je poručio "Ubiće me ćale", a onda je snimio svog razlupanog "poršea" uz komentar "Biće bolje".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.