POLICIJA U KUĆI KULIĆA U NIŠU: Fotografije Miljane u podlivima - tvrdi da je Marija PRETUKLA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 13:15

POLICIJA U KUĆI KULIĆA U NIŠU: Fotografije Miljane u podlivima - tvrdi da je Marija PRETUKLA

Zaboravljene scene koje su ostale zabeležene.

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi "Znaš li ti ko sam ja?" sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori "znamo se odavno". Sve takve evolucije rijaliti igrača i zaboravljene događaje možete pronaći u našoj kategoriji RIJALITI LUDNICA. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Zvezda Zadruge Miljana Kulić, bivša je takmičarka rijalitija Parovi i Maldivi, a svojevremeno je dva puta izlazila iz rijalitija zbog navodne psihičke nestabilnosti.

Ona je posle jednog od izlazaka iz Hepijevof rijalitija na svoj Fejsbuk profil postavila status sa slikom na kojem je optužila mamu i sestru Tijanu Kulić da su je fizički napale i napravile joj ogrebotine.

- Za ovo su zadužene moja draga Tijana Kulić i mama Marija. Policija je intervenisala - napisala je Miljana, ali se ubrzo pošto je objavila status predomislila, pa izbirisala i sliku i status.

Podestimo, Miljana je, čim je ušla u rijaliti, izazvala kontroverze svojim ponašanjem. Ova Nišlijka i dalje ne prestaje da izaziva pažnju svojim ponašanjem preda kamerama, a sinoć je imala jednu od svoj epizoda, kada je skočila u jezero i pravila scene svom dečku Lazaru Čoliću Zoli.

Osim toga, Kulićeva je ispričala zadrugarima da su je roditelji zaključali u porodičnoj kući u Nišu, a da je ona pobegla kroz prozor kako bi se vratila u rijaliti!

- Produkcija mi je platila taksi, odbiće mi od honorara. Pobegla sam iz kuće. Bila sam u Nišu, oni me sad vide ovde. Prvo nije hteo nijedan taksista da me vozi, jer je Beograd-Niš daleko i mora pare unapred da se daju. Međutim, pozvala sam jednog i čovek me je zvao, rekla sam: "Ovde Miljana Kulić iz rijalitija, ne bih da se brukam, evo vam broj od produkcije". Nisu hteli da me puste u rijaliti, rekli su mi da sedim kući: "Sad će da ti se odredi poslovna sposobnost, i kraj. Da budeš nesposobna za rad, psihijatrija da napiše". Ja odem kod izvršitelja i potpišem to, i trebalo je da krenem. I kad ono zaključana vrata." Da vidimo gde ćeš ti da ideš, dosta si ti išla na svoju ruku, napisala mama kod šefice da spakuje Željka, apsolutno sve njegove stvari i nisu me pustili da odem. Pobegla sam kroz prozor i padnem, puzala sam do kapije i istrčim - prepričavala je ona Zoli, Aleksandri Nikolić i Filipu Caru, a sve poslušajte u snimku ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.