POLICIJA! Komšija Slavice Ćukteraš TUKAO ŽENU! Pevačica se suočila sa nasilnikom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 00:46

"POLICIJA!" Komšija Slavice Ćukteraš TUKAO ŽENU! Pevačica se suočila sa nasilnikom!

"Uspavala dete i kreće haos!"

Pevačica Slavica Ćukteraš doživela je večeras vrlo neprijatnu situaciji u njenoj zgradi.

Naime, Slavica je u stanu do njenog čula kako muškarac fizički maltretira ženu, a deo tog događaja uspela je i da snimi.

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica)

Slavica je na svom Instagram storiju postavila nekoliko snimaka ove ni malo prijatne situacije.

- Stan pored mog. Frajer bije ženu. Legla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam. Uspavala dete i kreće haos. Zovem komšiju da pitam gde je to, kaže da ne zna i da ga sačekam jer će sad doći. Naravno, neće da otvori dok nisam rekla da je policija. Mamu ti j*bem englesku! - napisala je pevačica uz opis videa.

Pevačica je bila dovoljno hrabra da snimi kad su komšije pokucale na vrata i kad je nepoznati muškarac otvorio ista.

U pomenutim snimcima može se videti kako pevačica sa nepoznatom muškom osobom zvoni na vrata, kao i da im nasilnik otvara, ali se ne zna kako se cela ova drama završila i da li je policija reagovala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhvatila nasilnika na delu, sve snimila, a sad Slavica Ćukteraš kaže: "Nisam želela da moja ćerka to čuje, NE TRPIM NASILJE"

Izvor: Blic, 12.Maj.2021

Pevačica Slavica Ćukteraš kaže da se izuzetno uznemirila kada je sinoć čula galamu u zgradi u kojoj živi, zbog čega sumnja da je njen komšija fizički nasrnuo na svoju suprugu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.