POLICIJA JE, AKO ZUCNEŠ UBIĆU TE ČIM ODU! Jeziva ispovest Milice Dabović - davio je, mislila je da će umreti

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 15:19

"POLICIJA JE, AKO ZUCNEŠ UBIĆU TE ČIM ODU!" Jeziva ispovest Milice Dabović - davio je, mislila je da će umreti

Nije više želela da trpi nasilje, pa je odlučila da ga prijavi!

Bivša košarkašica Milica Dabović gostovala je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" i tom prilikom je govorila o svojoj veoma burnoj prošlosti. Milica je pričala i o sestri koja, kako kaže nikada nije data njenim roditeljima.

- Mi smo imali sestru koja se rodila i koja nikada nije data mom ocu i mojoj majci - otvoreno kaže Milica.

Milica je već od svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šeste godine znala čime želi da se bavi, a pričajući o detinjstvu osvrnula se i na situaciju da je šestočlana porodica u kojoj je živela oskudevala u mnogo čemu. Mama je bila invalidski penzioner dok joj je otac radio u školi te su umeli da žive sa 320 evra mesečno, a dešavalo se da moraju da prodaju i stvari da bi mogli da se prehrane.

- Kada sam bila dete njega sam razumela, i batine i sve - kaže između ostalog Milica Dabović.

Milica je otvoreno govorila o ocu svog sina i kroz kakav je period prošla, ali i šta danas govori sinu, kao i da mu neće braniti da kada odraste ostvari kontakt sa njim ako to bude želeo.

U vezu sa Stefanovim ocem ušla je kako bi pobegla od nasilnika.

- Sećam se svoje ugaone garniture i svoje popucale kičme te njegove dve ruke na mom vratu... - priča otvoreno Milica Dabović.

U jednom trenutku više nije mogla da trpi nasilje te ga je prijavila policiji.

 Oni su zvonili na vrata i on meni kaže: "Policija je, ako zucneš ubiću te čim odu".

- Kad je on mene počeo da davi i kada mi je napravio podliv jedno pet centimetara, ja bih rekla, to je bio trenutak kada sam ja mislila da umirem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.