POLICIJA DOŠLA PO KRISTIJANA GOLUBOVIĆA U ZADRUGU! Prijavili ste me! Biće sproveden u TUŽILAŠTVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 17:45

POLICIJA DOŠLA PO KRISTIJANA GOLUBOVIĆA U ZADRUGU! "Prijavili ste me!" Biće sproveden u TUŽILAŠTVO

"Zbog ugrožavanje bezbednosti!"

U toku je porodični sastanak, a zadrugari biraju po tri osobe koje su ih najviše razočarale.

Tom prilikom je Kristijan Golubović otkrio da ga je najviše razočarao Mišel Gvozdenović, jer ga je njegova porodica prijavila, te je juče bila policija u "Zadruzi".

- Nikog nije mogao da me razočara neko ko mi nije prijatelj i kome nisam pružio najveći deo sebe u nekom smislu, tri osobe su ovde mene da kažem povredile i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razočarale, na prvom mestu Čorba, kada je naveo neke gluposti u dijalogu sa Teodorom. Njemu sam to, nijednom nismo ni razogarali o tome, to sam onako proklizao, on zna da je moja ćutnja jača od bilo kakve kritike.

- Ma šta god Ivana učinila prema meni, ja ovom prilikom koristim to da kažem za Ivanu, juče sam iskritikovao, ona je ipak najbolja majka i žena na svetu, ali mene nije razumela, zato nekad i kažem ružno i potkačim je, izvinjavam ti se Ivana, i to zbog nejnog ugleda.

- Treća osoba i najgora je Mišel, ja sam ga zaistao gledao kao prijatelja, i to je osoba kojoj ništa nisam tražio, a on je meni tražio puno toga i dao sam mu mnogo toga. Prijavili ste me, došla je policija juče ovde, potpisao sam prijavu, zbog koje prvog jula idem u tužilaštvo, zbog ugrožavanje bezbednosti! Zamislite te kukavice, koje tužakaju, to su najmizerniji ljudi, u kriminalu sam naučio da ako se k*rčiš, da ideš do kraja - ispričao je Kristijan.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(VIDEO) POLICIJA U ZADRUZI ZBOG KRISTIJANA "Idem u tužilaštvo, Mišelova porodica je ovo uradila! Sad ide KRIMINAL DO KRAJA"

Izvor: Blic, 12.Jun.2021

Kristijan Golubović je danas u "Zadruzi" spomenuo Mišela Gvozdenovića i tužbu koju je od njegove porodice dobio.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.