POLICIJA DOŠLA IVANU MARINKOVIĆU NA VRATA! Zorica očekuje strogu kaznu: Plašim se za svoju bezbednost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 11:48

POLICIJA DOŠLA IVANU MARINKOVIĆU NA VRATA! Zorica očekuje strogu kaznu: "Plašim se za svoju bezbednost!"

Otkrila sve detalje spora ekskluzivno za portal Srbija Danas!

U medijima se pojavila vest da je policija došla ispred stana Ivana Marinkovića i da mu je uručila sudski poziv. Navodi se da je dobio zabranu prilaska Zorici Marković.

Poznato je da su njih dvoje duže vreme u svađi, a u emisiji "Narod pita" je došlo i do pretnji, ali i polivanja sokom. Obezbeđenje je moralo da reaguje uživo u programu i da spreči sukob većih razmera. Ekipa portala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbija Danas kontaktirala je Zoricu kako bismo iz prve ruke saznali po kom osnovu je pokrenut sudski spor.

- Normalno je da mu je uručena zabrana prilaska. Da li ste gledali "Narod pita"? To je sasvim regularno. Čovek mi je javno pretio na nacionalnoj televiziji meni i mojoj deci - rekla je Zorica, a mi smo je upitali da li se plaši za svoju bezbednost:

- Kako da se ne plašim. Pet puta je ponovio i nasrtao u studiju, vređao, izmišljao laži, skakao, urlao... Otkud ja znam šta može ljudima da kvrcne u glavi, normalno da se plašim - rekla nam je Markovićeva, a zatim otkrila šta očekuje da će se dalje dešavati sa ovim slučajem:

- Ja očekujem da se sprovede ono što zakon kaže kada su takvi slučajevi u pitanju. Ja sam podnela i privatnu i krivičnu tužbu, a tužilaštvo će reći svoje. Advokat je već podneo tužbu i idemo do kraja. Ja verujem u zakon i u ovu državu, videćemo šta će biti - iskreno je rekla Zorica.

Novinarka je upitala pevačicu da li očekuje novčanu nadokandu ili neku drugu presudu.

- Želim samo da pravda bude zadovoljena. Takvo ponašanje je nedopustivo i tu nema pogovora - rekla je Zorica, a zatim smo je upitali šta joj je rekao advokat i da li Ivan zbog ovoga može da završi u zatvoru:

- Ja nisam pitala. Moj advokat zna da radi svoj posao. Ja nisam zakon, ja samo očekujem pravdu i ništa drugo. Dosta više urlanja i skakanja na žene. Evo ja mucam i nemam reči za njegove postupke. Trpela sam u "Zadruzi" i etikete i ružne reči, ali ono je nedopustivo - rekla je Zorica ekskluzivno za portal Srbija Danas.

Vest da je policija dolazila Ivanu na vrata, potvrdio je i Marinković za domaće medije:

- Tačno je da mi je dolazila policija i da su mi uručili poziv da idem da dam izjavu, rečeno mi je da se Zorica mene plaši - rekao je Ivan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.