POLA ESTRADE KRILO TAJNU: Sinu je dala NAJLEPŠE SRPSKO ime, a sada Jeleni Kostov OPET čestitaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2018, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLA ESTRADE KRILO TAJNU: Sinu je dala NAJLEPŠE SRPSKO ime, a sada Jeleni Kostov OPET čestitaju!

Prelepo.

Harizmatična pevačica Jelena Kostov u tajnosti je krstila sina Miliju u krugu članova porodice i bliskih prijatelja. Čin krštenja obavljen je u jednoj beogradskoj crkvi, nakon čega su roditelji goste dočekali u restoranu.

SPALILA BI DA MOŽE! OVAKO je Anabela Atijas NEKADA izgledala...Ko bi rekao? (FOTO)

Iako većina njenih kolega na ovakva slavlja pusti i medijske ekipe, ona to nije želela.

- Nisam želela da se u medijima objavljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografije sa Milijinog rođendana, jer bi to otišlo u skroz drugom pravcu. Prvo je bilo krštenje u crkvi i onda smo otišli u restoran, gde je bilo organizovano slavlje. Sve je bilo bajkovito i uživala sam u svakoj sekundi. Moram da se zahvalim svim kolegama koji su mi ostali odani i nisu me odali. Sve je bilo onako kao sam želela. Kao što znate, naša porodica ne želi da se eksponira u javnosti, a ja to izuzetno poštujem - objasnila je Jelena i usput otkrila da joj se tom prilikom dogodio mali peh.

DOBRODOŠLA U PORODICU RAŽNATOVIĆ: Veljko zaprosio Bogdanu za rođendan? (FOTO)

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on Feb 26, 2018 at 10:26am PST

URNEBESAN KOMENTAR: Pogledajte kako je Bekuta reagovala na vest da je Sneža Đurišić u vezi sa ginekologom

- Zakasnila sam na fotografisanje sa sinom, pa sada nemamo porodične fotografije. Za sve sam ja kriva, umesto dva sata, spremala sam se pet sati. Trebalo je da uradimo umetničke fotografije za prvi rođendan, ali, pošto mama nije stigla, sve je palo u vodu - kroz osmeh poručuje pevačica i dodaje da se nije latila mikrofona na slavlju svog naslednika, jer je tada želela samo da uživa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mali peh na slavlju: Jelena Kostov u tajnosti krstila sina

Izvor: Story, 13.Mar.2018

Jelena Kostov u tajnosti je krstila sina Miliju u krugu članova porodice i bliskih prijatelja. Čin krštenja obavljen je u jednoj beogradskoj crkvi, nakon čega su roditelji goste dočekali u restoranu. Iako većina njenih kolega na ovakva slavlja pusti i medijske ekipe, ona to nije želela. – Nisam...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.