POKUŠAVAJU DA ME UVUKU U SVAĐU, SMEŠNI SU! Goga Sekulić žestoko o ratu Karleuše i Ace Lukasa! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:05

"POKUŠAVAJU DA ME UVUKU U SVAĐU, SMEŠNI SU!" Goga Sekulić žestoko o ratu Karleuše i Ace Lukasa! (VIDEO)

Iznela istinu o estradnim situacijama.

Goga Sekulić progovorila je o zaradama kolega ali i o aktuelnim estradnim ratovima.

Pevačica ističe da priče o basnoslovnim sumama od nastupa su daleko od realnih.

- To sve zavisi. Ako je neko tražen i popularan, može u klubu da uzme i 15.000 evra, a da ne pričamo za naše dve-tri velike zvezde koje uzmu 30.000 evra u tom istom klubu gde neko uzme par hiljada evra - ističe ona.

Goga ne želi da otkrije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sumu koju dobija na nastupima, ali naglašava da nije poenta u pukom uzimanju novca.

- Ne mogu da vam kažem. Ja mislim da bih trebala da uzimam puta tri koliko dugo sam na estradi, ali uzimam neku sumu, podeljena mi je cena u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Evropi, Švajcarskoj, Americi... Napravila sam takve budžete. Nije poenta samo uzeti novac. Gledam da imam cenu da gazda bude zadovoljan, još da zaradi, pa da bi me opet zvao - iskrena je pevačica, pa dodaje da se u Srbiji ne zarađuje dobro na nastupima:

- U Srbiji, da se ne uvrede vlasnici, ne znam ko dobro zarađuje. Imate pevače koji radi reda pevaju. Da se kolege ne uvrede, najlakše je pevati ovde ispred kuće, ali otići u Evropu ili zemlje bivše Jugoslavije je teško. U Hrvatskoj publika je čudna ili te voli ili te ne voli. Možeš da budeš megazvezda, ne zanima ih - govori ona.

Goga Sekulić je progovorila i o sukobu kolega Jelene Karleuše i Ace Lukasa.

- Ja sam se svađala tako pre 20 godina, meni je to sada smešno. Pokušavaju mnogi da me uvuku u te sukobe na estradi. Neka budu srećni što imam sina i bavim se njime i svojom karijerom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.