POKUŠAO JE PIŠTOLJEM DA SE UBIJE U TOKU VIDEO-POZIVA Aleksandra Mladenović prijavila bivšeg dečka policiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 01:02

"POKUŠAO JE PIŠTOLJEM DA SE UBIJE U TOKU VIDEO-POZIVA" Aleksandra Mladenović prijavila bivšeg dečka policiji

"Proganja me", rekla je ona

Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila je da zbog bivšeg dečka prolazi kroz "pravi pakao". Kako je istakla, on joj je pretio i da će se ubiti, kao i da je sada proganja.

Čovek je pobegao iz Laze Lazarevića. Proganja me. Izašla sam sada iz lifta, sa mnom su moji prijatelji. Čekamo policiju. On sada spava po kolima, sinoć sam bila sa mamom kod Vanje Mijatović, nismo mogli da budemo zajedno. Od njega sam se sklonila jer sam čula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je u dugovima. Posle je krenuklo proganjanje. Popio je tablete, pronašle smo ga Vanja i ja. Hteo je i pištoljem da se ubije, to sam gledala na video pozivu . Dolazi patrola, moram da siđem da dam izjavu - ispričala je Aleksandra za Informer.

Pevačica je otkrila i da je Isak nikada nije maltretirao, iako su postojala takva nagađanja.

-Nije istina da me je Isak tukao, nije mi lupao šamare - istakla je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.