POKUŠAO JE DA ME POLJUBI... Miljana tvrdi da ju je pre diskvalifikacije Kristijan SPOPADAO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 10:21

"POKUŠAO JE DA ME POLJUBI..." Miljana tvrdi da ju je pre diskvalifikacije Kristijan SPOPADAO! (VIDEO)

Da li joj treba verovati?

Pre incidenta sa Miljanom Kulić, koji je doveo do diskvalifikacije Kristijana Golubovića, reklo bi se da je Kulićeva već bila "naoštrena" da se verbalno obračuna sa njim

Miljana je juče kod Drveta mudrosti odlučila da otkrije jednu tajnu, za šta obično sleduje nagrada.

- Ja moram da da ti kažem, mene je Kristijan spopadao u apartmanu. On je pokušao da me poljubi, a da ne zaboravim da kažem da je on pokušavao da skine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << donji veš i tražio akciju sa mnom, ali ja nisam htela, jer sam ja pričala da on ima ženu, a on je nastavljao da me spopada. On je mene proveravao i želeo svašta, ali ja nisam posustala. Miljana Kulić nikada nije bila laka meta - rekla je Miljana.

Drvo je zatim konstatovalo da je Miljana zaslužila nagradu. Šta mislite, da li Miljana govori istinu?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.