POKUŠAO DA JE GURNE SA TERASE - Drama Anje i Cveleta! Saznala za PREVARU, pa se POTUKLI - Uništiću SMRADA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 18:45

POKUŠAO DA JE GURNE SA TERASE - Drama Anje i Cveleta! Saznala za PREVARU, pa se POTUKLI - Uništiću SMRADA!

Isplivale jezive tvrdnje

Učesnica "Zadruge", Anja Todorović tvrdi da je njen dečko Jovan Cvijetić Cvele navodno nasrnuo na nju i probao da je gurne s terase.

- Tužiću Cveleta za pokušaj ubistva! Čim izađem iz rijalitija, uništiću ga! Pokušao je da me ubije, da me gurne sa terase. Platiće mi za to! Tužiću ga i za sav novac koji sam potrošila na njega. Uništiću tog smrada! - ispričala je Anja cimerkama.

Cvele je odmah negirao da je želeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povredi Anju i optužio je da izmišlja.

- To su glupostil Anja u besu ume svašta da ispriča i da slaže. Ja sam nju pokušao da ubijem?! Pa, ona je mene tukla više puta, a nikad joj nisam uzvratio. Kad je reč o novcu, zaduživao sam se da bismo mogli da živimo zajedno i da bih mogao da plaćam deo računa. Laže, jer je ljuta na mene - rekao je navodno on, a piše Hit Informer.

Inače, cela frka počela je kad je Todorovićeva saznala da ju je Cvijetić čak pet puta prevario na početku veze. Anja je pre "Zadruge" čula za njegove dve prevare, ali je nedavno otkriveno da je Cvele bio sa još tri devojke.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.