POKUŠALI STE DA ME UĆUTKATE! Oglasila se PRODUKCIJA javnim SAOPŠTENJEM! Evo ko je NOVI VOĐA u Zadruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023, 14:05

"POKUŠALI STE DA ME UĆUTKATE!" Oglasila se PRODUKCIJA javnim SAOPŠTENJEM! Evo ko je NOVI VOĐA u Zadruzi

"Nemojte mi se šlihtati, nikome nisam prijatelj."

Veliki šef poslao je novo pismo, a to je bilo pismo koje je sinoć napisala izbačena zadrugarka, Anđela Ilić, te ga je Marija Kulić pročitala svima.

Anđela je u pismu napisala ko je novi vođa, koji će zameniti Mariju Kulić ove nedelje.

- Dragi zadrugari, držite se, volim vas. Od nekih ću učiniti kako treba, od nekih kako ne treba. Nemojte se nervirati, neka vas ne dotiče i ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zanima, čak i ako vas dotakne nešto tako, recite jer je tako lakše. Vođa je Neca, maj frend - glasilo je pismo.

On se obratio zadrugarima.

- E ovako dragi zadrugari, došlo je mojih pet minuta, pokušali ste da me ućutkate. Pokazaću vam ko kosi, a ko vodu nosi. Ove zvezde što sada spavaju osetiće gorčinu kada im saspem istinu u lice. Spustiću vas na zemlju. Nemojte mi se šlihtati, nikome nisam prijatelj. Jedva čekam podelu budžeta, a moralne gromade na spavanje - rekao je Neca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.