Izvor: Scandal.rs, 03.Jan.2020, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠALI BAPSKIM LEKOVIMA DA GA VRATE, LEKARI IMALI LOŠE NALAZE: Drama u domu Viki Miljković! Sin zapomaže OD BOLA!

Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške preživjeli su svojevremeno pravu dramu kada je njihov tada sedmogodišnji sin jednog jutra ostao paralizovan. Kada se zdravstveno stanje Andreja Taškovića pogoršalo, on nije mogao da stane na noge jer su mu stopala zgrčila, a potkolenice bile tvrde kao kamen, ispričala je tada pevačica. – Andrej je The post POKUŠALI BAPSKIM LEKOVIMA DA GA VRATE, LEKARI IMALI LOŠE NALAZE: Drama u domu Viki Miljković! Sin zapomaže OD BOLA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

KADA JE VIKI OBRISALA SPOT SA TRAKTOROM? Dara Bubamara objavila rat Viki Miljković

Izvor: Scandal.rs, 03.Jan.2020

Dara Bubamara davala je izjavu za popularnu TV emisiju, a ceo proces htela je da ubrza kako bi popila piće pred nastup. “Jedva čekam da popijem jedan viski-kolu! Požuri”, izjavila je pevačica uz osmeh, na šta ju je predstavnik sedme sile upitao da li zna da je njena koleginica Violeta Viki Miljković...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.