POKUŠALA DA UNIŠTI AUTO! Žena Ljube Perućice čupala retrovizor, pa cipelom na vratima... AU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠALA DA UNIŠTI AUTO! Žena Ljube Perućice čupala retrovizor, pa cipelom na vratima... AU! (VIDEO)

Sve je snimljeno...

Ljuba Perućica je nedavno izgovorio sudbonosno "da" svojoj verenici Katarini Kolozeus. Bračni par je odlučio da će na medeni mesec ići tek početkom naredne godine, s obzirom na to da Ljuba ima dosta zakazanih nastupa.

Ipak, to nikako ne znači da im je trenutno manje zabavno nego recimo negde na moru, sudeći po snimku koji je Ljuba nedavno objavio na svom Instagram profilu.

Izgleda kao da je na snimku upravo Ljubina žena Katarina, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja se pretvara da će da demolira automobil, ali iz "opravdanog" ženskog razloga. Ona je prišla kolima i ogledala se u retrovizoru, da bi potom "pokušala da ga skine" i ponese sa sobom, pri čemu se cipelom ogurivala na vratima kola.

Ipak, dobro je pazila, pa štikla nije dodirivala vrata.

Evo kako je to izgledalo:

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus... pic.twitter.com/EkKFmOTtw4

— glziv (@glupostziva) October 18, 2019

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.