POKUŠALA DA SE UBIJE NAKON BATINA: Takmičarka Parova se gušila u suzama dok je izgovarala reči BOLA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 12:42

POKUŠALA DA SE UBIJE NAKON BATINA: Takmičarka "Parova" se gušila u suzama dok je izgovarala reči BOLA

Traumatično iskustvo koje je podelila sa cimerom...

Veliki broj gledalaca poznatog TV formata "Parovi" plakala je nakon dramatične ispovesti mlade Minje Pavlović.

Stanovnicu luksuzne vile u Zemunu zlostavljala je majka tokom detinjstva, a posledice nisu psihičke, već i fizičke (detaljnije OVDE).

Minja je sve bliskija sa Milanom Mijatovićem, a o teškoj traumi odlučila je da pred njim otvori dušu.

- Nosim neke posledice iz života. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kao mala sam imala epilepsiju. To je sada prošlo sve. Ali sam dosta dugo vodila borbu sa tim. Ja sam sada dobro, ali je lečenje bilo dugo i nekoliko puta je bilo baš kritično. Rekli su mi da je to sve bilo posledica maltretiranja koje sam ja doživela. Morala sam da pijem dosta lekova, a bila sam tako mlada tada - rekla je Pavlovićeva, pa nastavila:

- Tada sam imala 18 godina, kada su hteli da me vrate kod majke. Ona je nastavila tada da me bije i maltretira. Imala sam strah od nje i ćutala sam kada me je tukla. U jendom momentu sam popila sve tablete i jedva sam ostala živa. Njviše me je bolelo što moja majka nije htela da me vidi - dodala je Minja koja je grcala u suzama dok je pričala tešku životnu priču.

Milan je čvrsto zagrlio Pavlovićevu, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.