POKUŠAJ UBISTVA I PRETNJE KASAPLJENJEM SU SCENARIO Ivanova devojka: U policiji su rekli da promenimo kanal!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023, 09:00

"POKUŠAJ UBISTVA I PRETNJE KASAPLJENJEM SU SCENARIO" Ivanova devojka: "U policiji su rekli da promenimo kanal!"

"Car je kažnjen mesečnim za udaranje Ivana. Šta je sledeće!"

Devojka aktuelnog zadrugara Ivana Marinkovića, Jelena Ilić, redovno je aktivna na njegovom Instagram profilu gde komentariše sa fanovima aktuelnosti u Beloj kući.

Jedna od tema bio je i Miljan Vračević, koji je navodno imao nož kod sebe i nasrnuo na Marka Smiljića, tema je bio i udarac Filipa Cara na Ivana Marinkovića.

Jelena je objasnila da se obratila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policiji povodom nasilja, ali da oni navodno nisu poverovali.

Kako piše u objavi, Jelena je rekla da se obratila policiji povodom pretnji ubistvo, ali da su joj u policiji rekli da promene kanal i puste crtaće da je to sve scenario.

- Miljan Vračević danas potezao i nož?! Umešao se u tuđi sukob, pretio, na kraju epilog Marko MMA tromesečni honorar! Car je kažnjen mesečnim za udaranje Ivana. Šta je sledeće - napisala je Ilićeva, pa dodala u komentaru:

- Iz policijske stanice Pećinci se sprdaju kada pozovemo, kažu da promenimo kanal i pustimo crtać! I još kažu oni imaju scenario! Da li Vam pokušaj ubistva i pretnje kasapljenjem i smeštanjem u kese liče na scenario? - dodala je ona i tagovala MUP i Ministarstvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.