POKRILA SAM OČI I MOLILA DA JE NE ŠUTNE U GLAVU! Kuma otkrila detalje Anine AGONIJE i Zvezdanove torture

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2023, 17:06

"POKRILA SAM OČI I MOLILA DA JE NE ŠUTNE U GLAVU!" Kuma otkrila detalje Anine AGONIJE i Zvezdanove torture

Ana je uvek imala toleranciju prema njemu, gledala mu je bolesnu majku, a onda...

Ljubavni trougao čiji su akteri Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, već mesecima trese čitav Balkan, a otkako je Ana pre nekoliko dana kročila u Belu kuću, ljubavno klupko je počelo da se odmotava i poprima potpuno drugačiju dimenziju. Svako sebi daje za pravo da komentariše njihov odnos, kako oni koji nisu pozvani, tako i oni koji su svakako deo njihovih života i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svašta mogu otkriti, ali i pružiti eventualno rešenje ovog zamršenog odnosa.

U emisiji "Mlin sa Memom" koja se emituje na Hype TV, gošća je bila Milena Kačavenda, inaše kuma i najbolja prijateljica Ane Ćurčić, koja je ovim gostovanjem uspela da gledaocima približi Aninu, ali i Zvezdanovu ličnost i otkrije mnoge pikanterije njihovog privatnog života.

Voditelja Memu, zanimalo je kako je Ana sve ovo podnela i kako se nosila sa javnom prevarom i izdajom sa kojom se suočila, a Kačavenda kakda je počela da govori, nije mogla da se zaustavi.

- Ana je uvek imala toleranciju za njega, stajala je uz njega sve ove godine. Nosila pakete dok je bio u zatvoru, obilazila čoveka, gledala mu bolesnu majku koja se trenutno nalazi u domu. Bila je tu za sve - započela je svoju stranu istine da iznosi Anina kuma.

Otkrila je i koji je to razlog njegovog ulaska u "Zadrugu 6", ali da od toga nije bilo ništa.

- On je ušao da napravi legalan novac za njih. Mi se jedno jutro budimo, kad ono on j*bač presretač. Mene su zvali i pitali jel sam gledala? Ja sam bila frapirana gledajući čoveka koji go prolazi kroz kuću, znajući da ima ćerku od 18 godina. Znajući da će sva ta deca gledati. Anino dvoje dece su njega prihvatili kao oca, živeo je sa njima u kući, a onda su gledala kako čovek briše polni organ maramicom - govorila je uzrujano kuma.

- Vidite i sami, žena je preplašena, preti joj kada govori da će videti ako iznese prljav veš, druge ljude postrojava. Ovih 5 meseci, to su prolivene suze, govorila je da joj to u životu ne treba. Vidite i sami da on igra na tu kartu da je izbaci iz rijalitija. Prvo što možete videti onu njegovu sumanutu nervoznu šetnju, on se vrlo kontroliše. Šta bi bilo kad bi bili napolju u 4 zida? Da li se zapitao kako smo se svi osećali? On je postao rijaliti igrač, ali se uplašio Ane, a tek kada bi i mene ugledao, doživeo bi srčku. Znala sam da će prema Ani primeniti nasilničko ponašanje kako bi je zastrašio. Kada je hodao po stolu, ja sam prekrila oči i molila se da je ne šutne u glavu. Međutim nasilnik je jako mudar, po prvi put toliko proračunat i zna da bi plaćao penale, kao i da nema drugi način da zaradi honorar - zaključila je Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić.

Kompletnu emisiju "Mlin sa Memom" koja se ekskluzivno emitovala na Hype TV, pogledajte u anrednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MOLILA ME JE DA JOJ NAPRAVIM BEBU" Zvezdan Ani otkrio DETALJE intimnih odnosa sa Anđelom: "Ja ne želim DETE!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 16:30

"Ja tebe ne smatram za nekoga da tebe devojka moli da joj praviš dete!"..Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić ponovo su se suočili uživo u programu, a ovaj put su bili tema intimni odnosi sa Anđelom Đuričić...Naime, oni su započeli razgovor o potencijalnoj Anđelinoj trudnoći. Anđela je sinoć...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.