POKRENUTA PETICIJA PROTIV FILIPA CARA - izazvao veliki gnev među narodom nakon sramnog poteza

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 17:38

POKRENUTA PETICIJA PROTIV FILIPA CARA - izazvao veliki gnev među narodom nakon sramnog poteza

Najavlila sve.

Filip Car važi za jednog od najkontroverznijih zadrugara. Svi koji prate ovaj rijaliti od početka mogu da primete genezu kako je od skromnog momka iz hrvatske provincije kakvog smo ga upoznali u 4. sezoni, postao bahati momak kome ništa nije sveto. Sa druge strane, postojali su i oni koji su ga branili i koji su samtrali da je Car bio super u rijalitiju jer je on raskrinkavao kakve su devojke tamo.

Nakon izlaska, kontroverze vezano za njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponašanje samo rastu. A nove su nastale na Tiktoku, u koji se Car takođe uključio kako bi "isprosio" poklone od svojih obožavalaca.

Nesumnjivo da su zadrugari za vrlo kratko vreme uspeli da dominiraju ovom kineskom mrežom, a to se ne dopada svima.

Stoga je izbilo već nekoliko sukoba između klasičnih tiktokera i tiktokera zadrugara i to mahom sa onim zadrugarima koji se optužuju da su, navodno, bili nasilni prema ženama.

Stoga su u lajvu pričali Tanja i Maćedonija, a oboje su poznati po tome što su imali  sukobe sa zadrugarima.

- Car je tukao žene i on je klošar. Nadrogirani majmun. Ništa nije on bolji od Karića i od Zvezdana - smatra Tanja

- Nemoj da diraš Cara. Ajmo da menjamo teme - kaže Maćedonija.

- Ako se piše peticija protiv Karića, mora da se piše i peticija protiv Cara. Eto ti piši peticiju protiv Karića ja ću da napravim peticiju protiv Cara - smatra Tanja.

Kako će Car da reaguje, koji je trenutno sa Aleks Nikolić u Parizu, ostaje nam da vidimo.

Detaljnije u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.