POKRENUTA ISTRAGA O SILOVANJU! Poznatog glumca čeka ZATVOR?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 21:12

POKRENUTA ISTRAGA O SILOVANJU! Poznatog glumca čeka ZATVOR?!

Videćemo šta će se desiti...

Istraga o silovanju protiv francuskog glumca Žerara Depardjea (71) biće ponovljena nakon što je navodna žrtva silovanja podnela žalbu, jer su zbog nedostatka dokaza prethodni tužioci odbacili slučaj. Navodna žrtva, glumica u dvadesetim godinama, izjavila je da ju je slavni glumac silovao i vređao 2018. godine u njegovoj kući u Parizu.

Nakon što je prijavila poznatog glumca, koji negira bilo kakav prekršaj, tužioci u Provansi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su pokrenuli preliminarnu istragu, koju su zatim prosledili kolegama u Parizu.

Nakon devet meseci, istražitelji iz Pariza su rekli da nisu uspeli da prikupe dovoljno dokaza za pokretanje formalnih optužbi. Glumica je kasnije dopunila svoje tvrdnje, pa će sada ceo slučaj u svoje ruke preuzeti istražni sudija.

A post shared by Gerard Depardieu (@gerard_depardieu_officiel) on May 20, 2018 at 5:33pm PDT

Izvor je rekao da je odluka formalno doneta, a to je potvrdio i izvor iz pravosuđa.

Depardjeov advokat Herve Temim rekao je da nije bio obavešten o ponovnom otvaranju slučaja, ali je dodao da to nije ništa čudno, jer je to automatska odluka da sve preuzme istražni sudija.

Depardje je ogromna zvezda u Francuskoj, a 2013. godine je stekao i rusko državljanstvo, kao znak protesta protiv francuske vlade koja je predložila dodatno povećanje poreza za bogate.

A post shared by Tela Do Kent (@tela_do_kentt) on Dec 27, 2019 at 5:22am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.