POKRENUT SUDSKI POSTUPAK: Anđela Đuričić će morati da odgovara za jezive pretnje - TUŽEN i ovaj zadrugar

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 10:30

POKRENUT SUDSKI POSTUPAK: Anđela Đuričić će morati da odgovara za jezive pretnje - TUŽEN i ovaj zadrugar

Ne odustaje od ove namere!

U sinoćnjem izdanju emisije "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Anu Ćurčić, Zoricu Marković i Ivana Marinkovića. Emisija je bila veoma zanimljiva, a pregršt stvari su uspeli da pretresu.

- U kakvom si odnosu sa ćerkom iz prvog braka, da li ste se čuli? - pitao je Darko

- Nemam komentar - rekao je Ivan, a isto je odgovorio i na pitanje vezano za susret sa Željkom Kulićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Kad smo pričali o tim tužbama posle rijalitija mnogi ostave te sukobe iz sebe, međutim neke stvari se ne zaborave. Dokle su stigle tužbe protiv Anđele? - pitao je Darko

- Ne želim da pričam o njoj, o tome pričam samo sa advokatom. I sa ovom pijanom spodobom (Ivanom) se od večeras bavim, tužba je već otišla i to samo jer mi je vređao decu. On je jadan, pijan čovek. Treći put kad mi je spomenuo decu, brutalne stvari i laži ne dam nikome. Zato je dobio sok. Sve sam ja snimila, ove stvari ne praštam, njemu na čast - rekla je Zorica.

- Ivane koji su tvoji dalji koraci, da li ćeš pribeći nekim pravnim merama? - pitao je Darko

- Nemam kometnar, Darko - rekao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.