POKREĆE POSTUPAK DA UZME MALOG ŽELJKA! Miljana nakon diskvalifikacije otkrila šta planira sa sinom - Marija će izgoreti

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 10:20

POKREĆE POSTUPAK DA UZME MALOG ŽELJKA! Miljana nakon diskvalifikacije otkrila šta planira sa sinom - Marija će izgoreti

Uključila se uživo kako bi komunicirala sa fanovima!

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz "Zadruge" jer je samoinicijativno napustila imanje. Veliki šef je doneo odluku da je tuži na osnovu ugovora koji je potpisala pred ulazak u rijaliti i da na sudu potražuje od nje 100.000 evra.

Miljanu je na rampi u Šimanovcima po izlasku dočekao Nenad Macanović Bebica.

Nakon izlaska, Miljana se aktivirala na društvenim mrežama. Prvo je snimala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako sa Bebicom putuje ka Nišu, a potom se uključila i uživo kako bi komunicirala sa fanovima.

- Srećna sam što sam izašla. Dobro je Željko, razgovaraću sa mamom kad se steknu uslovi da ga uzmem da bude sa mnom i sa Nenadom. Velika je to procedura. Mogla sam da izdržim još dva meseca, ali nisam mogla da izdržim neke stvari. Izdala sam i sebe i vas - rekla je Kulićeva obraćajući se fanovima u lajvu.

Marija verovatno neće biti zadovoljna ovom Miljaninom odlukom jer je navikla da provodi vreme sa unukom.

Podsećamo, Miljana je pravila lom po imanju i pokušavala je da pobegne iz "Zadruge". Na snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se kako Kulićeva pokušava da probije vrata u ekonomskom dvorištu, te udara i lomi sve kako bi napravila sebi prolaz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.