POKRALI JE! Albanska pevačica od glave do pete ISKOPIRALA Staniju, liče kao jaje jajetu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2021, 21:02

POKRALI JE! Albanska pevačica od glave do pete ISKOPIRALA Staniju, liče kao jaje jajetu (FOTO)

Haljine izgledaju identično!

Kejvina Ktela, albanska pevačica na nacionalnoj se televiziji pojavila u crvenoj haljini, koja je više otkrivala nego pokrivala.

Srpska starleta Stanija Dobrojević se pre četiri godine pojavila u veoma sličnoj crvenoj haljini, koja ima duboki izrez.

Mnogi su se tada pitali da li je Stanija nosila gaćice, pa su u jednom trenutku izvirile crvene tange, dok se kod Kejvine uopšte nisu videle.

Pevačica je s*ksi plesom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazala sve, a pojavili su se komentari kako neodoljivo podseća na starletu i bivšu rijaliti učesnicu, pa i da ju je potpuno iskopirala.

Inače je poznato da mnoge rijaliti učesnice kopiraju Staniju Dobrojević, a jednom prilikom je njena menadžerka to prokomentarisala.

- Kod Maje se definitivno vidi da joj je idol Stanija, sama je to rekla u prošloj sezoni. Staniji je sve to simpatično, ali smatramo da bi bilo bolje da je svoja, nego što se toliko trudi da kopira - rekla je Stanijina PR menadžerka jednom prilikom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.