POKOJNI MUŽ BOŽINOVSKE BI DANAS NAPUNIO 56 GODINA: Ćerka se oglasila dirljivom porukom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2020, 12:35

POKOJNI MUŽ BOŽINOVSKE BI DANAS NAPUNIO 56 GODINA: Ćerka se oglasila dirljivom porukom! (FOTO)

Njegovo ubistvo još uvek nije razjašnjeno.

Zorana Šijan, ćerka pevačice Goce Božinovske i kik-boksera Zorana Šijana, oglasila se danas na Instagramu fotografijom na kojoj su njen otac, ona i njen brat Mirko Šijan.

Ova slika nastala je mnogo pre nego što je Zoran Šijan ubijen, a na današnji dan napunio bi 56 godina. Pored fotografije, Zorana je podelila i poruku, tačnije stihove pesme "Uspavanka za dečaka" Đorđa Balaševića.

- Pričaće ti jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svašta, boljima se teško prašta. Pile moje, pače moje malo... Silni miševi u boci javiće se k'o svedoci pustolovnog traganja za Gralom. Ne znam više, Bože prosti, da l' da strepim il' da stremim, da to breme posebnosti i na tebe nakalemim... Ako nije kasno veće - glase stihovi koje je Zorana podelila.

“Pričaće ti jednom svašta, Boljima se teško prašta Pile moje, pače moje malo… Silni miševi u boci Javiće se k’o svedoci Pustolovnog traganja za Gralom. Ne znam više, Bože prosti, Dal’ da strepim il’ da stremim, Da to breme posebnosti i na tebe nakalemim... Ako nije kasno već.”

A post shared by @ zoranasijan on Apr 22, 2020 at 2:44pm PDT

KITOVI SNIMLJENI U JADRANSKOM MORU "Kao da je šleper izronio iz vode" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.