POKAZALA SVOJE UMEĆE! Nives Celzijus fotkom iz izolacije zagolicala maštu: Muškarci ODLEPILI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 11:31

POKAZALA SVOJE UMEĆE! Nives Celzijus fotkom iz izolacije zagolicala maštu: Muškarci ODLEPILI (FOTO)

Verna sebi.

Zgodna hrvatska pevačica i glumica ne prestaje sa objavom provokativnih fotografija ni za vreme svih nedaća koje su nas zadesile. Pitamo se da li je višak slobodnog vremena ili nešto drugo. Kako god bilo, jedno je sigurno, šta god da objavi, njeni muški pratioci se ne bune.

  Nives je ovoga puta na svom Instagram profilu podelila fotografiju u izdanju domaćice sa usisivačem u ruci, ali je kao i uvek u prvi plan ipak najviše pao njen stajling. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Usisavanje sa stilom 😜

Објава коју дели Nives Celsius (@nivescelsius) дана 5. Апр 2020. у 8:44 PDT

- Usisavanje sa stilom - napisala je Nives, koja je kao i obično pokrenula lavinu komentara na račun svog izgleda i provokativnog oblačenja.

Kako je novčanica od jednog dolara RASPLAKALA udovca (86): Čim sam je video znao sam - POSTOJI SUDBINA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.