POKAZALA SVEKRVU: Ana Korać krije identitet oca svog deteta, a sada je objavila fotografiju njegove majke

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 11:35

POKAZALA SVEKRVU: Ana Korać krije identitet oca svog deteta, a sada je objavila fotografiju njegove majke

Ogromna ljubav...

Bivša takmičarka "Zadruge", Ana Korać uživa u roditeljstvu i ljubavi sa svojim emotivnim partnerom, čiji identitet uspešno krije od javnosti.

Starleta je na društvenoj mreži Instagram danas objavila fotografiju sa svekrvom.

Međutim, Koraćeva je odlučila da lice majke svog izabranika pokrije emotikonom, te i njen identitet sačuva od javnosti.

- Svesna sam da sam ja deo javne scene, ali moj izabranik nije i ne želi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to da bude. Zbog raznih spekulacija, laži i nagađanja uspem da ga nagovorim da bar na mrežama pokažem ono što su mi prioriteti, a to je porodica. Ne krijem ništa, onaj ko treba to i zna. Da li ja nekome treba nešto da dokazujem - ne. Privatnost nema cenu i ja poštujem želju mog partnera, pokažem onoliko koliko smatram da je dovoljno - istakla je svojevremeno Ana Korać.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.