POKAZALA PREVIŠE - Milan Marić naredio voditeljki da PODIGNE SUKNJU, prizor ostavio sve u neverici

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 18:14

POKAZALA PREVIŠE - Milan Marić naredio voditeljki da PODIGNE SUKNJU, prizor ostavio sve u neverici

Kruna je objasnila zbog čega je podigla minić i time šokirala gledaoce

Kruna Una Mitrović, voditeljka Jutarnjeg programa Hepi televizije, oglasila se nakon što je snimak iz programa postao viralan, kada je na pitanje Milomira Marića, a sve zbog poruka gledalaca, podigla minić uživo u programu.

Naime, mlada voditeljka obukla je ultra kratku suknju u emisiji, te je Marić otkrio da su im navodno stizale brojne poruke na tu temu.

I nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je podigla minić, ispod kojeg je nosila šorts, kratak, video je postao viralan i komentarisan.

Ovim povodom se oglasila i voditeljka, koja je tek napunila 21 godinu.

Kruna je objasnila šta se zaista dogodilo i zbog čega je podigla minić.

- Novinari nekada stave atraktivnu sliku i naslov, a tekst bude netačan, sada nije takav slučaj, obrnuto je. Nama je tog jutra bilo zanimljivo, nema potrebe da golotinjom privlačim pažnju javnosti - počela je.

- Mojim privatnim oblačenjem biste svakako mnogo više bili šokirani, nego šortsem ispod suknje, to se zove scort i trend je ove zime. Nažalost, mogu samo da ga nose žene koje su XS - izjavila je voditeljka za Republiku.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.