POKAZALA NOVOG DEČKA? Tara Simov nakon BRUTALNOG RASKIDA i navodnih BATINA, objavila VIDEO sa NJIM

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 16:44

POKAZALA NOVOG DEČKA? Tara Simov nakon BRUTALNOG RASKIDA i navodnih BATINA, objavila VIDEO sa NJIM

Ša će poludeti od ljubomore...

Javnost je danas pogodila vest o navodnom sukobu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, kao i da je navodno reper nasrnuo na Simovu.

Tim povodom se oglasio i Nenad, a šta je rekao pogledajte OVDE.

Tara se nije oglašavala po ovom pitanju, ali je vrlo aktivna na društvenoj mreži Instagram, odakle je izbrisala fotografije sa Aleksićem.

Iako nema slike sa Ša, Tara objavljuje storije sa novim dečkom, kojeg smo mogli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već da vidimo nekoliko puta na njenim storijima, a kako se vidi, deluju vrlo prisno:

Izvesni Stefan se pojavljivao ranije u njenom društvu, na Instagramu, te je zastupljen očigledno u životu Simove.

Da li je ovaj momak upravo razlog raskida i svađe Tare i Ša, ili je ipak nešto drugo u pitanju, ostaje nam da saznamo...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.