POKAZAĆE PRAVO LICE: Đukić i Pešićeva SAMI u izolaciji - krenuli u AKCIJU! Biće veselo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKAZAĆE PRAVO LICE: Đukić i Pešićeva SAMI u izolaciji - krenuli u AKCIJU! Biće veselo! (VIDEO)

Poklonili se i počeli...

Na "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem" nekoliko zadrugara osudilo je i osulo žestoku paljbu po Jeleni Pešić zbog njenog odnosa sa Filipom Đukićem. Podsetimo, nedavno je Ivana Šopić rekla da se Jeleni sviđa Filip, a to je produbilo njihov konflikt, a pravi haos je nastao kada je Pešićeva nosila Đukićev kačket nakon sukoba sa Šopićevom.

Zbog takozvane afere "Kačket", i ovonedeljni vođa Ermina Pašović je odlučila da Jelenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Filipa postavi za svoja dva potrčka, kako bi se stvari razjasnile. Njih dvoje su pošli u sobu za izolaciju kako bi je sredili, a zatim krenuli do Bele kuće kako bi pokupili potrepštine.

Jelena je odlučila da napravi šou za kamere, pa je rekla Filipu da zajedno otpevaju pesmu, što je on rado prihvatio.

- Jedan potrčko duet, dođi. Pokloni se i počni - rekla je Pešićeva, pa su počeli da pevaju.

Nakon toga su seli ispred Bele kuće kako bi sačekali red za toalet i pričali sa zadrugarima. Kako će se situacija dalje odvijati, ostaje da vidimo.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: NAJPOTRESNIJI POLIGRAF IKAD! Anabela kroz jecaje: Majka me pokvarila kao osobu, htela sam da budem MRTVA, puderom sam krila MODRICE OD BATINA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HAOS U ZADRUZI! Obezbeđenje utrčalo, letelo sve po kući – OBESI SE U ŠTALI, BRUKO! Pale NAJŽEŠĆE uvrede i pretnje! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 26.Nov.2019

U Beloj kući nastao je haos, kada su novi vođa Ermina Pašović i Saška Karan imale žestoku svađu.. Problem je nastao kada je Ermina bacila Saškine gaće, zbog čega je Karanova poludela, te su leteli tanjiri i razni predmeti po kući.. – Ko si ti da mi bacaš stvari, sve će ti leteti u jezero...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.