POKAJAO SE? Nakon poljupca sa Majom, i neviđenog HAOSA sa Miljanom: Stefan otišao u KREVET kod Pešićke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2020, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKAJAO SE? Nakon poljupca sa Majom, i neviđenog HAOSA sa Miljanom: Stefan otišao u KREVET kod Pešićke!

Ovo niko nije očekivao...

Nakon brutalne svađe koju je imao sa Miljanom Kulić, Stefan Karić je pokušao da se smiri i da vidi gde će da spava, jer je ustupio svoj krevet Branislavu Radoniću Brendonu, zbog toga što je Zorica Marković polila njegov krevet vodom

Iako je razmišljao da spava u dnevnoj sobi, a zatim u pabu, Stefan je našao utočište u krevetu svoje bivše devojke Jelene Pešić.

Njih dvoje su pričali do ranih jutarnjih časova, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se uspavali. Iako su legli odvojeno, mnogi će pomisliti da će se nešto između njih desiti, s obzirom na to da je Jelena večeras htela da oda neku tajnu Kariću, pa mu je poručila da će je reći kada izađu iz rijalitija.

Podsetimo Stefan se tokon sinoćne žurke poljubio sa Majom Marinković, da li će mu Iva Grugurić i Jelena Pešić zameriti ostaje nam da vidimo u nastavku rijalitija.

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ŠTA ĆE JOJ REĆI MUŽ? Tijani kolega upao u intervju, IZJAVIO JOJ LJUBAV - njena reakcija je HIT (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.