POKAJALA SE! Anđela priznala grešku zbog koje je ni Sava ni Dunav neće oprati - plaši se žestoke kazne

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 18:08

POKAJALA SE! Anđela priznala grešku zbog koje je ni Sava ni Dunav neće oprati - plaši se žestoke kazne

Svi su je napadali, ona tvrdi da je tako moralo da bude.

Anđela Đuričić je jaka na jeziku kada treba da morališe drugima. Ipak, gledaoci smatraju da joj ponekad nedostaje doza samosvesti kako gleda na sopstveni život.

Ipak, desila se promena. Naime, ona je tokom glasanja u anketi za tri najbezoraznije osobe u Beloj kući, pogledala i sopstveni život te je istakla da se ne kaje zbog mnogih stvari, ali da je zbog jedne obuzima gruiža savesti.

- Šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su meni sve ljudi izgovorili u ovoj kući, ja sam i dobra prema njima. Ja sam govrila i prošle godine da me tuđa mišljenje ne zanimanju i da sam bezobrazna prema ljudima koji su takvi prema meni. Svako ko meni priđe ima priliku da vidi da nisam takva, ali to čuvam za manji krug ljudi. Jedina osoba koja niie zaslužila, a jesam bezobrazna je Ana. Ona je prema meni bila jako bezobrazna, imala je pravo, ja sam se postavila bezobrazno, ali to je deo moj karaktera. Povukla bih samo jednu stvar ili dve. Neću da navodim ljude koji su bezobarni, jer bi poskakali kao skakavci. Navešću meni drage ljude, Mića, Mikica i Ivan - govorila je Anđela.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.