POJEŠĆU SVOJE G*VNO AKO...! Anabela OTKRILA još jedan RAZLOG ULASKA: Oni su ovde u PAKLU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 17:21

"POJEŠĆU SVOJE G*VNO AKO...!" Anabela OTKRILA još jedan RAZLOG ULASKA: "Oni su ovde u PAKLU!"

Iskrena je Atijasova?

Danas su nastavljena "Pitanja gledalaca", pa je Marko Miljković poludeo i opet se sukobio sa Anabelom Atijas.

Još jedno pitanje gledalaca bilo je upućeno i Luni Đogani,a ono je glasilo: "Zašto se pecaš na prazne priče Anabele i Gagija, vodi svoje bitke?"

- Ne pecam se, dublje je to malo. Nerviraju me kada se spominju neke stvari, tada odreagujem. Kada je svoje pitanje juče Anabela prebacila na Lunu, meni je to kukavički. Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerka mora da ustaje i da se pravde, meni je to bljak - rekao je Marko, a onda je opet usledila svađa sa majkom njegove devojke.

- Još jedan od razloga što sam ušla ovde je da izbliza vidim kako veza Lune i Marka izgleda, osetila sam boljitak, to sam i rekla. Ako oni mene ubede da je njihova veza dobra, ja sam spremna da pojedem svoja g*vna, reći ću da se izvinjavam. Dok ja nisam ušla ovde, oni su ovde bili u paklu, ali očigledno je da oni ne mogu da funkcionišu lepo. Ako mene prevaziđu, njihova ljubav je najveća - rekla je Anabela.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.