POJAVIO SE SNIMAK! Zvezdan je sakrio pismo od Anđelinih roditelja? Uhvaćen u prestupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 09:22

POJAVIO SE SNIMAK! Zvezdan je sakrio pismo od Anđelinih roditelja? Uhvaćen u prestupu

Neverovvatne scene

Na internetu se pojavio snimak koji je bacio u sumnju gledaoce koji su razvili teoriju da je Zvezdan Slavnić sakrio pismo za Anđelu Đuričić od njenih roditelja.

Naime, Anđela danima očekuje bilo kakav glas od svojih iz Đenovića i očekivala je da će neka poruka stići tokom proslave rođendana Jovane Tomić Matore.

Matora juče je proslavila rođendan u rijalitiju ,,Zadruga", a tom prilikom imala je organizovala gala slavlja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Pre početka slavlja, Zvezdan Slavnić otrčao je među prvima i počeo da rovari po poklonima, tražeći čestitku porodice Anđele Đuričić.

Njemu je društvo pravila Valentina Stanković, koja je već uveliko sakrivala limenke alkohola. Kako nije uspeo da pronađe ono što je tražio, nastavio je da traži da li je on dobio nešto od oca Moke Slavnića, koji se javno oglasio i poručio da je razočaran u sina.

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a među komentarima se može pronaći i teorija da je Slavnić sakrio pismo od Anđele.

- Skloni ga tamo! - poručio je Zvezdan.

- "Je l' to on pretura da bi sakrio pismo od Anđele?", "Kakav blam od čoveka, ima 40 godina i ovako se ponaša" - bili su samo neki od komentara koji su se našli ispdo snimka na Instagramu.

Podsetimo, dan nakon Vaskrsa, nakon što je saopšteno da Anđela Đuričić nije dobila pismo porodice, Slavnić im se javno obratio i rekao da pošalju za Matorin rođendan, a očigledno da se to definitivno nije desilo.

Snimak Zvezdanovog vrljanja po stvarima možete da pogledate OVDE:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.