POISPADALI ZUBI, LEŽI NA STOLICI: Karleuša OBJAVILA fotografiju iz ORDINACIJE, a nekoliko sati kasnije...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POISPADALI ZUBI, LEŽI NA STOLICI: Karleuša OBJAVILA fotografiju iz ORDINACIJE, a nekoliko sati kasnije...

Ne miruje!

Jelena Karleuša nije bez razloga dobila nadimak "mala od skandala", po kojem je poznata već godinama. Čini se da ona ne može da živi i izražava se, a da uz to i ne šokira javnost ili bar dobar deo iste.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 26, 2019 at 10:36am PDT

Nakon afere sa Vranješom, ona je nastavila da se obračunava sa medijima, a sada tako reći u nekoj vrsti medijske ilegale, koju je sama izabrala, ona koristi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoj Instagram nalog, da kaže sve ono što ne govori u medijima.

Sada se intenzivno zalaže za prava životinja i veganstvo, a sa onima koji nisu njeni istomišljenici dobijaju žestoke verbalne prozivke.

Danas je u nedostatku materijala objavila fotografiju gde se vidi da sedi zavaljena u zubarskoj stolici, a iznad je ostavila gif sa zubima koji ispadaju iz usta.

Ipak, nekoliko sati kasnije objavila je fotografije, na kojima se vidi da ipak nije prošla tako loše kao na storiju, što se i vidi iz priloženog.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Oct 17, 2019 at 8:55am PDT

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.