POHVALILA SE! Karleuša POKAZALA LUKSUZNU VILU od 2.500.000 evra! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 13:41

POHVALILA SE! Karleuša POKAZALA LUKSUZNU VILU od 2.500.000 evra! (FOTO)

Sve puca od luksuza...

Jelena Karleuša pokazala je svoj novi dom, vilu na Dedinju koja je nekada pripadala fudbaleru Draganu Stojkoviću Piksiju.

Pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vidi kuća, a u opisu je napisala:

- Moja nova kuća!

Prema pričama, ovo je jedna od luksuznijih vila na Dedinju. Sadrži četiri velika kupatila, osam soba, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saunu, teretanu, bazen ispred kuće, veliko dvorište i odličan sigurnosni sistem.

Ono o čemu se pisalo, kada je Duško Tošić pre godinu i po dana kupio kuću, je da je fudbaler ovu kuću kupio Jeleni na poklon i da se kuća vodi na njoj, tačnije da je ona vlasnik iste, ali ova pisanja nikada nisu potvrđena od strane supružnika.

Evo kako kuća izgleda.

BUJNE GRUDI U PRVOM PLANU! Ceca se opustila kraj bazena, VRELIM snimkom raspametila muškarce! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.