POGUBIO SE! ALEKSANDRU JE POLJUBIO IZ STRAHA!  Za SD Nikolin BRAT otkriva ISTINU: To ne znači NIŠTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 19:54

"POGUBIO SE! ALEKSANDRU JE POLJUBIO IZ STRAHA! " Za SD Nikolin BRAT otkriva ISTINU: "To ne znači NIŠTA!"

"Nije mu bitno šta drugi pričaju!"

Nikola Đorđević je po ulasku u četvrtu sezonu "Zadruge", zavrteo sve devojke oko sebe, a sinoć se desio i poljubac u izolaciji sa Aleksandrom Nikolić, sa kojom je izabran kao ovonedeljni potrčko.

Mi smo kontaktirali Nikolinog brata Slavka, kako bi nam za naš portal Srbija Danas, prokomentarisao ovaj poljubac.

- On se tamo pogubio, taj poljubac nije značio ništa za njega, to je bilo više iz straha, ona je jedina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila prisnija sa njim. Stalno pričaju, verovatno se malo uplašio, to je bilo iz straha, ja mislim da ga čekaju ostale zadrugarke, ko "zapete puške" - rekao je Slavko za Srbija Danas, pa dodao:

- Mislim da ga je Aleks privukla svojom komunikacijom, pošto on i u privatnom životu sve zasniva na komunikaciji, više mu prijaju devojke koje ga ispunjuju psihički nego fizički. Mislim da je Nikola razuman dečko i da ako se on uveri kakva je devojka, to mu je sasvim dovoljno. Nije mu bitno šta drugi pričaju. Smatram da ukoliko dođe do buktanja emocija, može doći i do s*ksa. - rekao je Nikolin brat za Srbija Danas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.