POGUBILA SE, Maja Marinković ne zna gde udara: Sve se odigralo u svega nekoliko minuta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2024, 09:38

POGUBILA SE, Maja Marinković ne zna gde udara: Sve se odigralo u svega nekoliko minuta (VIDEO)

Ova svađa je bila mirna, ali sa teškim rečima.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša smatraju da je Maja Marinković ljubomorna na njihovu vezu i da se totalno pogubila u rijalitiju.

Kako komentarišeš težnje Maje Marinkovć da mu otvori oči i da govori da ti nisi za njega? - pitao je Darko.

- Ona njemu nije nikakav prijatelj, mnogo veće uvrede upućuje njemu nego meni, ona priča kako joj vetar duva. Kad je nešto iznervira ona ti najgore stvari izgovori, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kasnije se iznervira. Ja je kapiram kad je nema ona mora da se ubacuje u tuđe priče. Ne znači mi mišljenje osobe koja non stop menja mišljenje. Ja sam njoj nepodnošljiva generalno - odbrusila je Miona.

- Ja Maju dugo poznajem i znao sam neke njene tajne, u mene je imala poverenja, čak smo i napolju okej. Onog trenutka kad sam ušao sa Mionom u vezu vidim da me uopšte ne poštuje, da je Miona najgora ona treba da je poštuje ako voli mene. Ne zna više kome da se prikloni, ona kad nije u vezi ne zna šta da radi, njoj je ovde dosadno. Ona se nekako pogubila, mislim da je jako istrošena za rijaliti. Ona ne postoji u rijalitiju ako ne uzme nekig da podbada i mislim da joj je zato dosadno i totalno gubi poentu - rekao je Ša.

- Ja mislim da je Miona kvarna u odnosu sa njim, da ga je*eš na sitno i da nisi dobra osoba za njega - rekla je Maja.

Ova prepirka je bila izrazitog intenziteta, a sve što su izgovorili, to su učinili u svega nekoliko minuta.

Detalje ove debate, pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Youtube

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.