POGODI KO SAM: Nekada devojčica, danas zvezda “Sulejmana”

Izvor: Poznati.info, 22.Nov.2012, 03:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGODI KO SAM: Nekada devojčica, danas zvezda “Sulejmana”

Ona je mlada glumica koja je stekla slavu igrajući u najpopularnijoj turskoj seriji

Da li prepoznajete ovu mladu damu? U pitanju je turska glumica nemačkog porekla koja je rođena u gradu Kaselu, u mešovitom braku Nemice i Turčina. Glumom se bavi već deset godina, a studirala ju je tri godine u Hamburgu. Najveću ulogu ostvarila je u popularnoj seriji “Sulejman Veličanstveni”, gde je tumačila lik sultanije Hurem.

Verovatno ste već >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << pogodili, u pitanju je Merjem Uzerli. Interesantno da ova poznata glumica slabo govori turski tako da je ovaj jezik paralelno učila sa snimanjem serije.

Pre izvesnog vremena, Merjem je proglašena za ženu godine od turskog izdanja časopisa “GQ”. Inače, u četvrtak prošle nedelje, popularna sultanija Hurem ošamarena je od nepoznate žene dok se sa verenikom Džanom šetala duž Istanbula.

(Telegraf.rs / foto: sulejmanvelicanstveni.org)

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.