POGLEDOM ME HIPOTIŠE! Dejan priznao sve o INTIMNOM ODNOSU sa Aleks - evo kad će OZVANIČITI VEZU

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 01:49

"POGLEDOM ME HIPOTIŠE!" Dejan priznao sve o INTIMNOM ODNOSU sa Aleks - evo kad će OZVANIČITI VEZU

Otvorili dušu!

Tokom emisije "Pitanja novinara" jedna od glavnih tema je bila odnos Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić.

- Dejane, kakav si trenutno sa emocijama i da li sada možeš da kažeš da si se "izlečio" od Dalile - pitao je Darko.

- Jesam, kad sam se vratio i kad sam sam u sebi doneo tu odluku da presečem. Osećam se mnogo lakše, a od kako sam sa Aleksandrom ubrzalo je proces izlečenja. No me interesa. Nema prostora za kajanje, fokusiram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da predstavim sebe u drugom svetlu - rekao je Dejan.

- Nekako je i normalno da ne bi mogao da uđeš u novi odnos da se nisi ohladiio - konstatovao je Darko.

- Bilo bi nefer prema Aleks. Ne želim drugu osobu da upletem u taj odnos. Kad sam čist kao suza, može sve - rekao je Dejan.

- Aleks, da li si svesna da si pomogla, u neku ruku, Dejanu i da si probudila u njemu neke druge strane? - pitao je Darko

- Svesna sam toga i jako se radujem što je onaj stari. Veseo, zanimljiv i drago mi je zbog toga - rekla je Aleks.

- Šta ti je to Aleks uradila, da je oslobodila sve to - pitao je Darko.

- Ta neka komunikacija sa njom, ali uglavnom kroz priču. Rekao sam da je specifična. Specifična je jer je nezaintreosvana za tuđa mišljenja. Nije navalentna, ne srlja za nekim. Lepota i pogled njen kojim me hipnotiše. Prava zavodnica - rekao je Dejan.

- I on mene radi - rekla je Aleks.

- Kakav je osećaj biti intiman sa drugom ženom - pitao je Darko.

- Kad sam se probudio, nisam znao da li sam sanjao i samog sebe sam istripovao da trebam da se pravdam. Čudan osećaj. Dozvao sam se pameti, nemam ja kome da se pravdam. Bio je čudan osećaj, probio sam tu barijeru i lagan sam kao Ša... Neću da spominjem imena. Kako neka osoba priđe, ona izbegava komunikaciju. Video sam da se sklanja tu po kući. Kad je ušla, bila je osveženje. Najviše mi se isticala po svemu. Sve stvari sam video koje su mi se dopale. Psihički mi odgovara. Sviđa mi se njeno razmišljanje, volimo iste nenormalne stvari - rekao je Dejan.

- Kada ćete ozvaničiti vezu - pitao je Darko.

- Provodimo vreme zajedno. Ja ne želim da žurim u svemu tome. Na primer, ja sam gledala nekog Dejana koji je bio ovakav, pa ga je samo prebacilo. Otkud ja znam šta će njemu da dune u glavi za deset dana - rekla je Aleks.

- Neka za sve bude u vezi, a za nas, kad budemo popričali... Ne možemo od večeras, ali eto kroz nekoliko dana će se znati sve - rekao je Dejan.

- Šta je tebi bitno da ustanoviš sa Aleks - pitao je Darko.

- Postoje stvari koje se mogu u vezi i ne. Afekat i ljubomora ne sme da postoji u vezi, jer ne želim da proživljavam opet isto. Ako će da bude odnos, neka to bude među normalnijim odnosima u kući. Znači, treba sve da se postavi, ne na papir, ali kad je pogledam da znam da to nešto ne treba i obrnuto - rekao je Dragojević.

- Naravno da mi smeta kad bi radio ono što je radio na prošloj žurci, ali tu ne računam tu Sandru Rešić... Ja volim slobodu, ne volim da me neko gura u nešto - rekla je Aleks.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.