POGLEDAJTE CEO SNIMAK SAOBRAĆAJKE! Automobil potpuno SMRSKAN - Tara se guši u SUZAMA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 22:23

POGLEDAJTE CEO SNIMAK SAOBRAĆAJKE! Automobil potpuno SMRSKAN - Tara se guši u SUZAMA! (VIDEO)

Jeziva scena!

Nenad Aleksić Ša nakon napuštanja rijaliti programa "Zadruga" rešio je da sebe počasti skupocenim četvorotočkašem.

Povremeno je automobil vozila i njegova devojka, Tara Simov. Oboje su se često hvalili na društvenim mrežama snimcima sa putovanja.

Na društvenim mrežama je počela da kruži informacija da Tara nema vozačku dozvolu iako readovno upravlja automobilom. Bivša zadrugarka je nedavno podelila tvit koji je dodatno podgrejao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te glasine:

- Ja sam Tara Simov koja vozi kola bez vozačke dozvole i kaže "tuži me bato, ako ti smeta" - glasio je Tvit jedne devojke, koji je Simova podelila i na svoj Instagram profil.

Mnogi su ovaj njen potez protumačili kao priznanje da je sela za volan, a da pritom nema vozačku dozvolu, te da je na taj način ugrozila ne samo sebe, već i ostale učesnike u saobraćaju.

Sada je društvenim mrežama počeo da kruži klip na kom se vidi da je automobil koji liči na Nenadov potpuno uništen. Na snimku se čuje kako devojka plače, a osoba koja je postavila klip navela je da je Tara u alkoholisanom stanju sudeći prema njenom glasu.

Na snimku se vidi da se auto zakucao u drvo. Takođe, u snimku je navedeno sledeće:

- Tara havarisala Nenadov Mercedes. 4. avgust negde u Beogradu - piše u opisu videa.

Tara i Ša se još uvek nisu oglasili kako bi potvrdili ili demantovali ovu situaciju.

Pogledajte klip pa procenite i sami:

Tara uništila Šaov auto pic.twitter.com/ioRppgUc57

— FikoR (@FikoR87) August 5, 2021

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.