POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI - Ana Ćurčić još nije saznala za tragediju: Kačavenda obavestila javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 07:08

POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI - Ana Ćurčić još nije saznala za tragediju: Kačavenda obavestila javnost

Teška nesreća.

Milena Kačavenda je gostovala u emisiji kod Dalile Dragojević kako bi još jednom podržala svoju voljenu prijateljicu Anu Ćurčić, ali i progovorila o svom privatnom životu, pošto je Kačavenda postala omiljena ličnost van Zadruge 6 kod jednog dela rijaliti auditorijuma, te publika sa nestrpljenjem prati detalje iz njenog života, ali i akcije za suzbijanje nasilja nad ženama koje ona sprovodi.

Ona je sada prvi put progovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o teškoj tragediji koja joj se dogodila pre neštto manje od mesec dana kada joj je poginuo verenik. Ana Ćurčić još nije obaveštena da je verenik njene najbolje prijateljice stradao jer se nalazi u izolaciji u "Zadruzi".

- Milena, nedavno si izgubila verenika u saobraćajnoj nesreći za koga si trebala da se udaš. Šta se dogodilo i kako se nosiš sa time? - saosećajno je pitala Dalila.

- Mi smo imali zakazano venčanje za Đurđevdan. Međutim, u Srbiji se desilo šta se desilo. Bila su tri dana žalosti, sva slavlja su otkazana, tako i naše. Ljudi su naravno mnogo meseci zakazali svoje termine, tako da nije bilo lako da se pronađe slobodan lokal - započela je priču Milena.

- Nažalost, on je 11 juna poginuo u direktnom sudaru u Beču. Bila je to jedan filmska ljubavna priča koja je bila neverovatna. Gomila mojih prijateljica je govorila ako nešto ovako postoji onda stvarno imamo razloga da verujemo da ljubav postoji. međutim, ne leži vraže. desilo se šta se desilo - započela je Kačavenda.

- Jaoj naježila sam se - bila je potresena voditeljka.

- Vidi, nisam imala vremena ni da se osvestim. Kada su mi javili, prvo je bilo stanje šoka. To je moja privatna stvar jer ne verujem da sam poznata ličnost. Nisma htela o tome da pričam. Međutim jedan novinar iz Beča je znao mog nesuđenog bračnog partnera i čuo se sa jednom novinarkom iz Beograda te se tako saznalo  - kaže Milena.

Milena je o ovome govorila i u emisiji "Između dve vatre" pre četiri dana kada je gostovala i ispričala kako se osetila u tom trenutku.

Celu emisiju, pogledajte klikom NA OVAJ LINK.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVO linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.