POGINUO POPULARNI PEVAČ PERO TROKADERO! Stravična nesreća KOŠTALA ga je života!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINUO POPULARNI PEVAČ PERO TROKADERO! Stravična nesreća KOŠTALA ga je života!

Zbogom

Crnogorski pevač Pero Stefanović, poznatiji kao Pero Trokadero, poginuo je u saobraćajnoj nesreći ovog jutra. Nesreća se dogodila oko 11.30 časova na Jadranskoj magistrali u naselju Seljanovo u Tivtu.

Pevač je izgubio život u saobraćajnoj nesreći u okolini Tivta, kada je, prema za sada nezvaničnim informacijama, došlo do direktnog sudara dva vozila na Seljanovu, od kojih je jednim automobilom upravljao Stefanović.

Pevaču je navodno za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme vožnje pozlilo i automobilom "reno megan" podgoričkih registarskih oznaka udario je u taksi vozilo "reno senik", pišu podgoričke "Vijesti".

U udesu niko od osoba koje su se nalazile u ta dva vozila nije povređen.

Na lice mesta odmah je stigla ekipa Hitne pomoći iz Tivta, ali lekari nisu mogli da pomognu popularnom pevaču.

Istraga je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.