POGINULA RIJALITI ZVEZDA U SAOBRAĆAJKI U BOSNI

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023, 14:05

POGINULA RIJALITI ZVEZDA U SAOBRAĆAJKI U BOSNI

Region zavijen u crno...

Davor Andročec (52) iz Stare Gradiške, učesnik RTL-ovih šoua "Superpar" i "Večera za 5 na selu" preminuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Bosni i Hercegovini.

Iza sebe je ostavio suprugu Meri, četvoro dece i dvoje unučadi. Bio je strastveni bajker koji se veselio svakom susretu s motoristima.

Davor je publiku oduševio vedrinom i pozitivnom energijom. Zbog teških životnih okolnosti, bio je zreliji od svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vršnjaka.

Moje detinjstvo je bilo teško, otac mi je poginuo na motociklu kad sam imao samo šest meseci, ostali smo stariji brat i ja. Spletom okolnosti i mama nam je otišla dalje svojim životom, a brigu o meni i bratu preuzela je baka pokojnog oca kojoj sam neizmerno zahvalan jer je od mene i brata uspela da napravi prave ljude - pričao je ranije Davor.

Od Davora se oprostio glumac i voditelj Enes Bašlagić.

A post shared by Enis Bešlagić🎭🎬 (@beslagicenis_jedini_pravi)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.