POGAZIO SVOJU REČ! Mišel nakon BRUTALNOG SUKOBA sa Kristijanom i ODLUKE da će NAPUSTITI pab, uradio OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 21:59

POGAZIO SVOJU REČ! Mišel nakon BRUTALNOG SUKOBA sa Kristijanom i ODLUKE da će NAPUSTITI pab, uradio OVO

"Šta ćemo sa kućom? Zapalićemo je!"

Mišel Gvozdenović i Kristijan Golubović sinoć su imali žestok konflikt tokom emisije "Pitanja novinara", kada je Gvozdenović odlučio da napusti pab i preseli se u spavaću sobu.

Međutim, čini se da je to bilo u naletu besa, pa se Mišel predomislio i ne samo ostao u pabu, već se vratio na staru komunikaciju sa Golubovićem, kao da se ništa nije desilo.

- A šta ćemo sa imovinom? - pitao je Mišel.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Zapalićemo je. Znaš ono "Šta ćemo sa kućom? Zapalićemo je". E, to - nasmejao se Kristijan.

Podsetimo, na početku rijalitija, Mišel i Kristijan su isto imali sukob kada je bilo pitanje, da li će Gvozdenović napustiti pab, a sve to jer ga je, po rečima zadrugara, Kristijan štitio od Miljane Kulić. Sada je opet došlo do sukoba, a Gvozdenović je opet pogazio reč i ostao u pabu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.