PODRŽAVAMO DESINGERICU! Zera i Seksi poručili: Naši tekstovi mogu loše da utiču na omladinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2023, 13:45

"PODRŽAVAMO DESINGERICU!" Zera i Seksi poručili: "Naši tekstovi mogu loše da utiču na omladinu"

Progovorili pred kamerama.

Pevačica Zera i Seksi, član grupe Crni Cerak našli su se na istom mestu povodom najave prvog solističkog koncerta Nućija i Vojaža pod nazivom "Nucci x Voyage & friends: Balkan daje sve".

- Na njihovim nastupima je generalno najveće ludilo, plus gosti koji će biti na koncertu - ne sumjam da će biti predobro, rekao je Seksi.

- Od mene možete na koncertu očekivati jaku energiju - dodala je Zera.

Mlade muzičke zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najavile su duet u budućnosti, a dotakli su se i zabrane nastupanja Breskvice i dvojca Designerica i Pljugica u Banjaluci:

- Mislim da ne treba da se zbog tako bezazlene stvari da se zabranjuju nastupi. Na njihovom mestu mogli smo da budemo i mi, Crni Cerak i Zera. Stajem na stranu svojih kolega - rekao je Seksi, a Zera se u potpunosti složila sa njim.

- Naši tekstovi mogu potencijalno da utiču loše na omladinu ukoliko se ne shvate na pravi način. Nije to baš sve veličanje, već pokušavanje da se uđe u suštinu, da se slikovito dočara i da shvate da to nije njihov put - dodao je na kraju Seksi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.