PODNETA TUŽBA ZBOG MONSTRUOZNE PRETNJE! Kazna će biti paprena - UŽAS, sešće joj na kičmu dok ne UMRE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 08:13

PODNETA TUŽBA ZBOG MONSTRUOZNE PRETNJE! Kazna će biti paprena - UŽAS, sešće joj na kičmu dok ne UMRE!

Crno joj se piše!

Voditelj Darko Tanasijević je dao reč Zorici Marković, kako bi dovršila izlaganje o Anđeli Đuričić i njenim monstruoznim rečima koje joj je uputila.

Zorica je nije štedela, te je najvaila i tužbu protiv zadrugarke.

- Kada je krenula sa brutalnim uvredama na račun mojih sinova, ja sam rekla: "Je**će te, mada čisto sumnjam jer je Ilija oženjen...". Ja se ne bojim nikoga, ali je pretnja ono što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona rekla, a to je da će da mi sedne na kičmu dok ne umrem sa tri bajpasa. Nikada je nisam nazvala lošim imenom, osim ovoga što sam rekla. Ona je za mene prestala da postoji u ovoj kući kada je izrekla, a to je za nju sve afekat: "Bolje da budem mrtva, nego da budem ti" i da sam najveće zlo koje hoda planetom. To da sam ja koleteralna šteta je budalaština, ona ima pik na mene od kad je Ana ušla. To je jedini problem i razlog, sramno i jadno. Izazivala me je na fizički kontakt, nikoga ja ovde nisam tukla. Pljunula sam Milicu, pljunula je ona mene. Jesmo se Anita i ja vukle. Ja nisam skakala po ku**u usred belog dana kao najjeftiniji porno film ove puši**rke! Ja njenu porodicu nisam spomenula nijednog momenta, nijedno slovo, ali sam pričala da se saosećam kako je njima dok gledaju, ona je meni dirala to sveto. Da mi je na oko ispala, ona mene ne zanima, pokazala je svoje. Oprati je ne može ni Sava ni Dunav. Vidimo se na sudu, a ona neka udara. Da li se iko pita kako je mojim sinovima dok to gledaju?! Bilo je uvreda i sa moje strane, ali do neke granice. Jesam jezičara i gruba, ali takve stvari ne treba da se govore. Neka je služi na čast, sram je bilo, moj advokat će to da odradi, jer se sa puši**rkama ne želim da se gledam - rekla je Zorica.

- Ne slažem se za te sve stvari, malo su monstruozne stvari. Anđela je s tim što je izrekla Zorici dala za pravo da za sve što je ona sve njoj rekla, padne u vodu i da se ceo teret svali na nju. Takođe, neki njeni bližnji, kada kaže Zorica da njeni sinovi gledaju ovo što joj je Anđela pričala, gledali su i njeni kada je rekla da je ona pu**čica - rekao je Janjuš.

- Da, ali oni su gledali kako ona pu*i ku**c i guta spe**u - ubacila se Zorica.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.