PODNETA TUŽBA PROTIV MARKA OSMAKČIĆA: Evo šta mu se sve stavlja na teret, moraće da odgovara za svoja dela

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2022, 17:02

PODNETA TUŽBA PROTIV MARKA OSMAKČIĆA: Evo šta mu se sve stavlja na teret, moraće da odgovara za svoja dela

Jako je ljuta nakon svega.

Ana Spasojević oštro osudila Marka Osmakčića i Viktoriju Mitrović.

Bivša učenica rijalitija "Zadruga" Ana Spasojević koja je imala ozbiljnih problema sa Viktorijom Mitrović i Markom Osmakčić, prokomentarisala je dešavanja vezana za njih dvoje, kao i Viktorijinu trudnoću, pa je otkrila da li je osuđuje zbog abortusa.

- Da, osuđujem je nevezano od toga da li je abortirala ili nije. Nije stvar da se mešam u njenu odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ne bih, da nema takvo ponašanje. Donela je odluku koja je navodno mnogo boli, ali se nakon toga pojavi na žurki, tverkuje, trese du*etom, to za mene nije majka, već najobičniji odron - rekla je Ana, pa dodala i da Marka osuđuje zbog svega što je uradio:

- Marka osuđujem u svakom smislu te reči, pre svega zbog onoga što je meni uradio, sebi sam najvažnija. Ne zanima me šta je radio Viktoriji , to je njen izbor parnera. Ja sam ga tužila, mi ćemo se sresti na sudu - rekla je Ana.

Marko Osmakčić hitno stiže u Bosnu posle jezive ispovesti Matee L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.