PODNETA TUŽBA PROTIV ANĐELE ĐURIČIĆ - Majin advokat odmah reagovao: Ovo su detalji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 17:22

PODNETA TUŽBA PROTIV ANĐELE ĐURIČIĆ - Majin advokat odmah reagovao: Ovo su detalji!

Taki se oglasio i otkrio sve!

Otac rijaliti učesnice Maje Marinković, Taki Marinković vidno je uznemiren zbog drame koja se dogodila tokom ranih jutarnjih časova u "Zadruzi", nakon čega su diskvalifikovani Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić.

Anđela je brutalno napala Maju, zbog čega je odmah sankcionisana i moraće da snosi posledice u vidu novčane kazne, ali to nije sve.

Taki je progovorio o dogovoru koji je napravljen između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maje i njenog advokata, a na Anđelinu adresu stiže i tužba:

- Majin advokat vodi računa o svemu, već me je zvao, definitivno će se pobrinuti za sve, ja sam van sebe. Video sam snimak kako ta nebitna devojka tuče moju ćerku, to neću ni komentarisati, produkcija je odmah preduzela mere, reagovali su kako treba. Maja nosi rijaliti na svojim plećima sve ovo vreme, Maja definitivno treba da pobedi. Anđela je dno-dna, ipak je to nečije dete, ne bih joj davao na važnosti iskreno - rekao je Taki, pa dodao:

- Maja je ove godine ušla smireno, Maja ove godine igra pravi rijaliti. Maja Anđeli ništa nažao nije učinila, kukavički ju je s leđa napala. Želeo bih hitan poziv sa Majom, da joj dam vetar u leđa, jer su sada svi u kući protiv Maje. Anđela je sve vreme pričala neistinu u kući - istakao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.