PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA protiv Zvezdana Slavnića: Zbog divljaštva i kršenja zakona, moraće da odgovara?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 15:21

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA protiv Zvezdana Slavnića: Zbog divljaštva i kršenja zakona, moraće da odgovara?

Isteraće svoju pravdu, ovog puta do kraja!

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica rijalitija "Zadruga 6" svojim učešćem stekla je mnogo fanova i simpatizera i svojom porukom uspela da dopre do srca mnogih gledalaca. Iako se rešila toksične veze u kojoj je bila i pred kamerama ogolila život, pobedu dobila nije. Anu je u pomenutom rijalitiju nevenčani muž Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, a tokom njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << boravka je imala brojne sukobe sa njim. Kako je i sama potvrdila, njih dvoje će se uskoro naći na sudu, jer sa njim komunicira samo preko advokata.

Ekipa portala Srbija Danas prisustvovala je snimanju jedne emisije koja se odvijala sinoć u Šimanovcima i tom prilikom porazgovarala sa Anom Ćurčić, koja je bila jedna od gostiju.

- Majka mi je rekla da pokažem i dokažem svoju istinu. Imam slobodu govora. Ja sam advokate uzela, ne želim bez njih da radim ništa. To mi je primarni cilj, da se fokusiram na to. O tome ću pričati javno, nemam ja šta da krijem. Zvezdana ću krivično goniti i kontaktirati samo preko suda i nadležnih organa. Tužbe se pripremaju za sve za šta godinama nisam imala hrabrosti. Moja borba tek sledi, pravda je spora ali dostižna. Nije mi bilo teško da ga prijavim nadležnim organima, sa zadovoljstvom sam to uradila i punog srca. Slavnićima je najdraže što nisam pobedila u rijalitiju. Anđeli i njemu želim sve najbolje, što dalje od mene i moje porodice - rekla je ona.

Detaljnije pogledajte u intervjuu koji je Ana dala za naš portal SrbijaDanas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.